Romeinenweg 108

5349 AL Oss

a

Tapijt

Comfortabel wonen

Tapijt sluit naadloos aan bij het comfortabele wonen van nu. De materialen zijn voelbaar zacht, warm en comfortabel, de kleuren en structuren verrassend modern. Van hoogpolig frisé tot kortpolig velourstapijt.

Tapijt verhoogt uw comfort in vrijwel iedere situatie.

Zo kunnen uw kinderen heerlijk en veilig spelen op een zachte ondergrond. Daarnaast kunt u ‘avonds heerlijk genieten van uw muziek of film want tapijt maakt akoestiek voller,ronder en natuurlijker. Daarnaast dempt het vele contactgeluiden.

Snel geleverd en alles op voorraad | GRATIS opmeten, bezorgen en leggen.

Trappen

Een trap stofferen doet u niet zomaar even. U wilt iets moois, iets dat warmte uitstraalt of iets dat erg praktisch is. Er zijn in ieder geval een aantal vragen die beantwoord moeten worden alvorens u een keuze maakt uit het aanbod van materialen waarmee u uw trap kunt stofferen.

Mega Tapijt Oss is gespecialiseerd in het stofferen van uw trap. Wij bieden u vele keuzemogelijkheden op het gebied van trapbekleding. Onze specialisten laten u in de winkel graag het een en ander zien en vertellen u graag de mogelijkheden die er zijn om uw trap te stofferen en te renoveren.